WELCOME

2020-2021 Student Online School Schedule- *Monday through Thursday*

10:00 am to 11:10 am1st Block Class70 minutes
11:10 am to 11:20 amBreak10 minutes
11:20 am to 12:30 pm2nd Block Class70 minutes
12:30 pm to 1:00 pmLUNCH for faculty and students30 minutes
1:00 pm to 1:30 pmSeminar30 minutes
1:30 pm to 1:40 pmBreak10 minutes
1:40 pm to 2:50 pm3rd Block Class70 minutes
*This class schedule will be in effect until November 17, 2020. All students, except some Seniors, will have 3 block classes each semester.

2020-2021 Student Online School Schedule- *Every Friday*

9:00 am to 9:50 am1st Block Class50 minutes
9:50 am to 10:00 amBreak10 minutes
10:00 am to 10:50 am2nd Block Class50 minutes
10:50 am to 11:00 amBreak10 minutes
11:00 am to 11:50 am3rd Block Class50 minutes
*Seminar classes will not meet on Friday.

All new students and families:

  • Use the form below to update all student contact information as soon as possible or email Mrs. Miller, Secretary, at jnotis@philasd.org.
  • Follow us on Instagram @the_linc_pride!